Jdi na obsah Jdi na menu
 


05.08.2012

Pro členy našeho oddílu:
 

1/ Hráči, kteří budou v následující sezóně 2012-2013 trénovat (hrát soutěže), mají jako jednu z mála povinností úhradu příspěvků (registračních, členských a oddílových). Výše úhrady je shodná s minulým rokem 2011-2012, novinkou je příspěvek vedoucím mužstev ve výši 500 Kč. 

2/ Bez této úhrady (osobně v kanceláři sekretariátu TJ Slovan v budově Sportklub nebo na účet Fio banky č. 2000058551/2010 s uvedením jména plátce ve zprávě pro příjemce) jim nebude umožněno trénovat (hrát soutěže) - termín = do konce září. Dodatečná registrace je zbytečně složitá (musí se předělávat soupisky) a za příplatek dalších 200 Kč.

 

Pozn.
Je nutné, aby všichni členové vzali za své, že oddíl musí fungovat, a to ne do mínusu, takže co utratíme, musíme od členů vybrat (a vrací se to např. formou slev na vybavení - dresy, potahy). Není možné s každým zvlášť probírat jeho tréninkové a zápasové možnosti, na to máme vedoucí družstev, kteří se zúčastňují schůzek, na nichž se podstatné věci řeší. Každý člen má možnost trénovat a hrát v rámci volných dnů a hodin, které máme od TJ vyčleněny, nic víc ani nic míň. Jestli někdo trénuje v úterý, ve středu, v pátek a v sobotu a jiný chodí jednou za měsíc, to není podstatou oddílových příspěvků, ty jsou určeny k tomu, aby oddíl mohl všem členům vytvořit podmínky ke sportování, jak to kdo využije, to je jeho věc - já třeba trénuji jen ve středu, a to ještě ne každý týden, a např. takový Trnečka zaplatil jako první a objevil se na tréninku až někdy v březnu. Co se týká míčků, ty jsou průběžně k dispozici (dokupují se), vedoucí družstev se o to mají postarat. Rozdíly v placení těchto oddílových příspěvků u některých členů vznikly kvůli tomu, že jsme se rozhodli odlišit finanční možnosti důchodců a studentů od osob výdělečně činných - tímto ruším označení nepravidelně trénující, to vzniklo kvůli některým hráčům, kteří sami sebe považují za nepostradatelné a spoléhali na to, že se bez jejich účasti na zápasech oddíl neobejde - s tím už je
definitivní konec.                      I.D.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář